عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تقویت همکاری دفاعی میان عربستان و فرانسه

وزیر دفاع عربستان در جریان سفر به پاریس با همتای فرانسوی خود طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر. خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی از امضای «طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی (نظامی)، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه» بین وزارتخانه‌های دفاع عربستان سعودی و فرانسه خبر داد.

 

وزیر دفاع عربستان امروز چهارشنبه با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس گفت: وزارتخانه‌های دفاع عربستان و فرانسه «طرح اجرایی همکاری در زمینه‌های توانمندی (نظامی)، صنایع نظامی و تحقیق و توسعه» را امضا کردند.

 

وزیر دفاع عربستان افزود که او و همتای فرانسوی خود، سباستین لکورنو، روابط راهبردی، همکاری و دیدگاه مشترکشان برای امنیت و ثبات منطقه را بررسی کردند.

 

شاهزاده خالد بن سلمان و هیأت همراهش در یک سفر رسمی و تحت هدایت محمد بن سلمان، ولیعهد و نخست وزیر عربستان، از پاریس دیدن کردند. وی در جریان این سفر با تعدادی از مقامات فرانسوی دیدار و درباره زمینه‌های همکاری و هماهنگی مشترک بین دو کشور و تعدادی از موضوعات مورد علاقه گفتگو کرد.

 

پیشتر، دولت آمریکا با قرارداد بزرگی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار برای صادرات قطعات یدکی تجهیزات نظامی به ارتش عربستان موافقت کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر